Tots nosaltres som conscients que parlar anglès avui en dia és una necessitat però pel      ritme que portem mai trobem el moment.

    Hi ha dos moments l’any que ens ho plantegem seriosament: al setembre i al gener ;-D Qui    no s’ha marcat com a propòsit d’un nou any aprendre o millorar l’anglès?

   Aquí us detallem algunes idees que us ajudaran a millorar el vostre nivell i de pas, en cas de tenir fills, els hi estarem donant exemple. Comencem?

 1.Llegueix els diaris en anglès. Informa’t del que passa al món i millora la teva lectura en anglès. Si ho prefereixes opta per les revistes de moda, de viatges…busca el què t’agrada i gaudeix!

2.Escolta música en anglès i busca la lletraA You Tube trobaràs tota la música que t’agrada. Tansols has d’afegir la paraula “lyrics” al titol de la cançó que busques i tindràs la lletra. Escolta i repeteix, escolta i repeteix…

3.Mira pel.licules en versió original. Et recomanem que comencis amb pel.licules subtitulades.

4.Llegueix el teu llibre favorit en anglès. Redescobreix els llibres que ja has llegit i que t’han agradat molt.

5.Jocs o videojocs. Comença canviant l’idioma de les instruccions ;-D

6.Facebook. Gairebé tots nosaltres tenim un compte de facebook així que a partir d’ara no afegirem amics… WE’LL ADD FRIENDS!, no serem seguidors…WE’LL BE FOLLOWERS! A partir d’ara ja no ens agradaran els comentaris dels nostres amics…d’ara endavant clickarem I LIKE IT! Trobaràs moltes pàgines de grups per practicar l’anglès.

 

HERE WE GO!!