Estàs avorrit? Doncs vine a passar una estoneta amb nosaltres, t’oferim tallers creatius per passar-ho bé!

Aquests tallers els organitzem a les nostres aules de l’Espai Alchemika  i també ens desplacem a les escoles de la ciutat de Barcelona.

Les activitats poden ser en anglès, català o castellà, d’acord a les teves necessitats.

Si t’interessen els nostres tallers en anglès exploraràs la teva creativitat mentre incorpores nou vocabulari i practiques l’idioma:

tache-bleue Fun Cooking     Els nens cada cop mostren més curiositat per la cuina. Et proposem un taller lúdic on experimentem amb els aliments mentre parlem en anglès, aprenent noves expressions i vocabulari. Farem receptes sense necessitat de foc i de lo més variades…perquè CUINAR ÉS DIVERTIT! Aquest taller està dirigit als nens a partir de 6 anys.

taca-rosa  Family Cook     Aquest taller està dirigit als petits de P4 i P5. Volem que els nens experimentin amb diferents aliments mentre comparteixen una estoneta divertida amb els pares i parlen en anglès. Tots plegats demostrarem la nostra creativitat amb senzilles receptes sense foc! És la excusa perfecta per disfrutar en família amb una activitat diferent.

tache-jaune  I am an artist!    En aquest taller viatgem en el temps per descobrir diferents artistes i apropar-nos a diferents moviments representatius mitjançant divertides activitats. Cadascú de nosaltres crearem la nostra pròpia obra…perquè TOTS PORTEM UN ARTISTA A DINS!

tache-bleue  Art&Crafts    En aquest taller mentre practiques l’anglès, desenvolupes les teves habilitats creatives i la paciència. Quan vegis tot el que pots construir amb la teva imaginació i les teves mans d’artista et sentiràs orgullós. Viuràs l’experiència de que tot el que ens envolta es pot convertir en una «obra d’art»!

    It’s your turn!  Els jocs són un estimul divertit per aprendre a la vegada que es desenvolupen altres capacitats i habilitats. Els nens descobriran jocs adaptats a la seva edat que els permetrà incorporar nou vocabulari, expressar-se en anglès i millorar el seu “speaking”.