MishMash Empreses t’ofereix classes personalitzades d’anglès o espanyol, adaptades a les teves necessitats. Avaluem el coneixement de l’idioma dels  professionals per elaborar un pla formatiu personalizat. Les nostres sessions estàn centrades en situacions reals per desenvolupar les capacitats de negoci.

Avui en dia parlar idiomes s’ha convertit en una necessitat. Potenciem l’adquisició de la llengua en un entorn d’immersió per guanyar confiança a les reunions, presentacions i negociacions professionals.

Opcions


Dissenyem i gestionem cursos a mida segons les necessitats de cada empresa, des de nivell inicial fins a nivell avançat. Les classes poden ser presencials o online.

    • Curs  anual
    • Curs intensiu
    • Curs one to one

Metodologia


A MishMash apostem per una nova manera d’aprendre idiomes, a través de la comunicació i l’experimentació (learn by doing). La nostra metodologia està basada en  la conversació, dinamisme i creativitat.

Treballem amb contextes reals per adquirir les competències necessàries i fer de l’aprenentatge una experiència positiva.

Oferim horaris flexibles, ens desplacem al lloc de treball i també fem sessions per skype i facilitem el material didàctic.

Professors


Els nostres professors són nadius o bilingües amb una amplia experiència en l’ensenyament de l’idioma. Tenen un perfil creatiu que es reflecteix a les classes, creant un bon «feedback».