El nostre Projecte

Aprendre una nova llengua no és avorrit, per això a MishMash oferim la possibilitat d’aprendre un nou idioma mitjançant la comunicació, la imaginació i la creativitat.

Us proposem un ampli ventall d’activitats per a petits i grans, on sou tractats com a potencials nadius. Viureu noves experiències i desenvolupareu les vostres habilitats amb l’anglès o el francès de manera natural, lúdica i creativa.

El nostre objectiu és aconseguir que els petits us familiaritzeu amb l’idioma i els grans parleu i milloreu la vostra expressió oral, sense vergonya i motivats.

Per assolir aquest objectiu comptem amb un equip de professionals nadius o bilingües, especialitzats en diferents àmbits artístics. Són persones creatives i motivades que fan estimar l’idioma. D’aquesta manera garantim l’aprenentatge i les ganes de continuar endavant.

MishMash ofereix un conjunt d’activitats creatives amb dos centres d’interès: Idiomes i Art.

El nostre pla mishmash pedagògic pretén fomentar l’aprenentatge d’un idioma d’una forma intuïtiva i natural desenvolupant altres aspectes com la creativitat, l’autoconfiança, la imaginació…

Apostem per les persones, la imaginació, la comunicació i la convivència.

mètode mishmash aprendre anglès extraescolar

Col.laboracions:


 

                logo-dovella  

Clients MishMashcropped-logo-lletres-graffiti

        

 

 

 

 

 

 

Per més informaciò: mes-infob